Γευστικό ταξίδι στη Σαντορίνη με 22 υπέροχα κρασιά από 11 οινοποιεία

Για αυτή την εβδομάδα η ομάδα του Atlantea eShop επιλέγει και σας προτείνει 22 υπέροχα κρασιά από 11 οινοποιεία της Σαντορίνης και τα φέρνει στην πόρτα σας σε ειδικές τιμές.

Επιλεγμένα κρασιά των Αρτέμη Καραμολέγκου, Βασάλτη, Βενετσάνου, Γαβαλά, Γαία, Κάναβα Καραμολέγκου, Κάναβα Ρούσσου, Oeno P, Santo Wines, Σιγάλα και Χατζηδάκη σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και γιατί όχι, να οργανώσετε τη δική σας γευσιγνωσία δοκιμάζοντας, συγκρίνοντας και ανακαλύπτοντας έναν υπέροχο, ιστορικό αμπελώνα. Δείτε τα επιλεγμένα κρασιά εδώ.

Εκτός από την πλούσια συλλογή κρασιών, που περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες ποικιλίες από όλους τους οινοποιούς του νησιού, στο Atlantea eShop θα βρείτε επίσης προϊόντα γεύσης, βιβλία, είδη δώρων, έργα τέχνης, ρούχα και αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα που θα φέρουν την αύρα της Σαντορίνης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, επικοινωνείτε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 2286024758 και η έμπειρη ομάδα του Atlantea eShop θα φροντίσει η παραγγελία σας να φτάσει σε σας σε ασφαλή συσκευασία, με courier, χωρίς κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 50€.

Στη Σαντορίνη μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα του eshop, στην ευθεία Φηρών – Πύργου κατόπιν ραντεβού, ή να ζητήσετε παράδοση στο χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη