Οι 57 ποικιλίες σταφυλιού της Σαντορίνης σε ένα μπλουζάκι 

Το ασύρτικο μπορεί να είναι η πιο διάσημη ποικιλία σταφυλιού στη Σαντορίνη, αλλά δεν είναι η μοναδική. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν συνολικά 57 ποικιλίες, αρχαίες και αυτόχθονες, που καλλιεργούνται στο νησί; Μαυροτράγανο, αηδάνι, αθήρι, μαντηλαριά, μαυράθηρο, κατσανό, βουδόματο, πλατάνι, ποταμίσι, γαϊδουριά, ασπρούλα, σιδερίτης, αυγουλάτο, φλασκιασυρτικό, τσαουλί είναι μόνο μερικές από αυτές.

Το μπλουζάκι Ampelos είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας, επίσημα αδειοδοτημένο προϊόν του Santorini.net, που διαθέτει τυπωμένη στο πίσω μέρος λίστα με όλες τις ποικιλίες σταφυλιού που καλλιεργούνται στο νησί, σε ελληνικά και αγγλικά.

Άνετο, κομψό και ευκολοφόρετο, είναι ιδανικό για κάθε φίλο της Σαντορίνης και λάτρη του κρασιού που θέλει να εκφράσει την αγάπη του για τα κρασιά του νησιού. Η οινική ιστορία της Σαντορίνης είναι μεγάλη, ας τη διατηρήσουμε, ας τη διαδώσουμε και, γιατί όχι, ας τη φορέσουμε!

Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μπλουζάκι Ampelos από το Atlantea Eshop, διαθέσιμο σε έξι μεγέθη. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε το μπλουζάκι με το αντιανεμικό της σειράς Ampelos.

Η ομάδα του Atlantea Eshop δέχεται παραγγελίες ηλεκτρονικά και φροντίζει να φτάσουν στον προορισμό τους σε ασφαλή συσκευασία, χωρίς κόστος αποστολής για κάθε παραγγελία στη Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, ή μόνο με 3,47 ευρώ για αγορές μικρότερης αξίας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη