Για 4η χρονιά το Distinguished Gentleman’s Ride στη Σαντορίνη

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 29 Σεπεμβρίου, η Σαντορίνη θα δηλώσει παρούσα στο Distignguished Gentleman’s Ride, το ετήσιο παγκόσμιο ραντεβού για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά και τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό αυτό. Πρόκειται για μοτοσυκλετιστική εκδήλωση με ρετρό μηχανές που ξεκίνησε το 2010 στην Αυστραλία και πλέον πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 110 χώρες και 700 πόλεις του κόσμου.

Στο Distinguished Gentleman’s Ride της Σαντορίνης, όπως είθισται, οι συμμετέχοντες είναι επίσημα ντυμένοι και πίσω από το τιμόνι της vintage ή custom μοτοσυκλέτας τους, θα πορευτούν μαζί σε διάφορα σημεία του νησιού. Η φετινή διαδρομή θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, στη Βλυχάδα.

Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Μπορεί όμως κανείς να διαθέσει χρήματα μέσω του www.gentlemansride.com, είτε ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση, είτε ως χορηγία σε κάποιον από τους αναβάτες. Οι επιχειρήσεις επίσης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως τοπικοί χορηγοί. Οι εγγραφές θα ανοίξουν από την 1η Αυγούστου!

Τον τοπικό συντονισμό της διοργάνωσης στη Σαντορίνη έχει και φέτος ο κος Πωλ Φερχάιεν. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6951099106 και στο σχετικό Facebook Event.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη