Για δύο ακόμα ημέρες η εθελοντική αιμοδοσία στη Σαντορίνη

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Μαΐου η 55η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Το κλιμάκιο αιμοδοσίας θα βρίσκεται το Σάββατο 11/5 στο Καμάρι (ιατρείο) από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00, ενώ την Κυριακή 12/5 στο Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου από τις 09:30 έως τις 14:00 και από τις 15:30 έως τις 20:00.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στο κάλεσμά της η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης αναφέρει:

“Το αίμα δεν αγοράζεται, δεν πουλιέται και ούτε μπορούμε να το υποκαταστήσουμε. Το αίμα προσφέρεται από εμάς τους ίδιους, για τον άγνωστο συνάνθρωπό μας αλλά και για τους ίδιους τους εαυτούς μας.

Γι’ αυτό σήμερα που μπορούμε, πρέπει να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες και για τον εαυτό μας. Αν δεν ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτό, όταν εμείς χρειαστούμε αίμα, ποιος θα το δώσει για μας; Δεν είναι σωστό σήμερα που μπορούμε να δώσουμε αίμα να περιμένουμε από τους άλλους να δώσουν για μας.

Για αυτό έλα και συ σήμερα να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών αιμοδοτών, μέλος της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης. 

Σε περιμένουμε. Μην ξεχαστείς!”

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη