Santorini Experience: Προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πακέτα διαμονής για τους συμμετέχοντες

Ειδικές προσφορές και προνόμια θα μπορούν να απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο Santorini Experience, την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που θα φιλοξενήσει για 5η συνεχή χρονιά στις 4-6 Οκτωβρίου η Σαντορίνη. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα κολύμβησης στην καλντέρα, από το ηφαίστειο μέχρι το παλιό λιμάνι των Φηρών, απόστασης 1,5 μιλίου (2,4 χλμ) και αγώνες τρεξίματος 5, 10 και 15 χλμ. από την Οία προς τα Φηρά, με θέα την καλντέρα.

Μέχρι τις 31/5 οι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους με έκπτωση 25% ανά δραστηριότητα, ενώ από 1/6 και έπειτα θα ισχύουν οι αρχικές τιμές εγγραφής.

Όσοι ταξιδέψουν στη Σαντορίνη με τα πλοία της Blue Star Ferries μεταξύ 1-12 Οκτωβρίου, για το 5ο Santorini Experience, θα έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τη Σαντορίνη, καθώς και 30% στα οχήματα. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του, κάθε συμμετέχων δικαιούται την ίδια έκπτωση και για τρία επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για τέσσερα άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του).

Ως προς το θέμα της διαμονής στη Σαντορίνη, οι χορηγοί φιλοξενίας προσφέρουν ειδικά πακέτα φιλοξενίας, ενώ ο συνεργάτης της διοργάνωσης VitaNTravel προσφέρει πακέτο που ξεκινά από 170€/άτομο για τρεις ημέρες με διαμονή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Παράλληλα, για τις μετακινήσεις στο νησί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Avance Car Rental δίνει έκπτωση 30% για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 30/6 και 15% για κρατήσεις από 1/7 και έπειτα.

Ένα από τα στοιχεία που κάνει το Santorini Experience να ξεχωρίζει είναι η μοναδική ηφαιστειακή ενέργεια της κολυμβητικής διαδρομής μέσα στην καλντέρα. Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού διευθυντή Νίκου Γέμελου, τους κανονισμούς της FINA και την ασφάλεια της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης και της Lifeguard Patrol.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κολυμβητές παγκόσμιας κλάσης να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους από τον αγώνα. Μιλούν οι Σπύρος Γιαννιώτης (αργυρός Ολυμπιονίκης), Jazz Carlin (δις αργυρή Ολυμπιονίκης), Κέλλυ Αραούζου (παγκόσμια πρωταθλήτρια), Attila Manyoki (μέλος στο International Marathon Swimming Hall of Fame), Γιώργος Αρνιακός (πρωταθλητής Ευρώπης).

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group, ενώ έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2019 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη