“Γυμνά τραγούδια” από τον Δημήτρη Μπάση και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, τη Δευτέρα στο SAF

Σε ένα ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα

Οι εκδηλώσεις του SAF συνεχίζονται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου με τον Δημήτρη Μπάση και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη να έρχονται στη Σαντορίνη για μια μοναδική συναυλία με τίτλο “Γυμνά τραγούδια”.

Ο Δημήτρης Μπάσης, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, συναντά στην σκηνή του SAF τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα απαιτητικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα. Τραγούδια “γυμνά”, ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη και την κιθάρα του Μανόλη συνθέτουν ένα ακουστικό ρεσιτάλ που θα μας ταξιδέψει σε γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

Οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σπουδαία τραγούδια, σύγχρονα και κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, εστιάζονας τόσο στην απλότητα όσο και στην ουσία των στίχων τους.

Δευτέρα 30/7 | Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: Τρίτη-Κυριακή 10:00-18:00


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Atlantea στο Facebook για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Δ. Μπάση, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη