Από αριστερά: Γιώργος Χατζημάρκος, Λευτέρης Αυγενάκης, Αντώνης Καμπουράκης, Παύλος Μπακίρης

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Στο πλαίσιο που έχει θέσει ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαδικασία αναφορικά με τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, με την αρμόδια επιτροπή του Κόμματος που χειρίζεται τα ζητήματα της επιλογής και εξετάζει τις υποψηφιότητες που θα απαρτίσουν δημιουργικά και προοδευτικά τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον εν ενεργεία επιτυχημένο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλο Μπακίρη και τον Γραμματέα του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β’ βαθμού σε Ρόδο και Δωδεκάνησα.

Η αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό αναζητά τους καλύτερους υποψηφίους. Πρόσωπα ικανά και χρήσιμα για την κοινωνία και τους πολίτες. Προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία που θα ενώσουν και θα παραγάγουν χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.

Την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018, στις 8.μ.μ., πρόκειται να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με σκοπό την κατάρτιση προτάσεων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, τις οποίες εν συνεχεία θα απευθύνει προς την ηγεσία της Ν.Δ..

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης:

“Στόχος μας είναι η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη να κυριαρχήσει τόσο στον νομό, όσο και σε ολόκληρη την περιφέρεια, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο ποσοστό εν όψει των εθνικών εκλογών”. Και συμπλήρωσε: “Προσβλέπουμε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε επίπεδο περιφέρειας για τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, αλλά και σε επίπεδο Δήμου Ρόδου για έναν επίσης άξιο υποψήφιο για το ψηφοδέλτιο του Δήμου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο κ. Αντώνης Καμπουράκης”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here