Σαντορίνη: Η “Ειρήνη στον κόσμο” με τη ματιά μικρών μαθητών

Το διαχρονικό και πάντα επίκαιρο μήνυμα “Ειρήνη στον κόσμο”, μέσα από τα μάτια των μικρών μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες (12/6) ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ.Νομικός”.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα έργα των μικρών μαθητών, ενώ οι σχολικές χορωδίες τραγούδησαν τραγούδια για την ειρήνη. Οι καλλιτεχνικές επιδόσεις και δεξιότητες των παιδιών ύμνησαν την ειρήνη, δίνοντας ελπίδα για ένα μέλλον χωρίς πολέμους. Τα έργα των παιδιών εκτίθενται από χθες στην αίθουσα του Βιομηχανικού Εργοστασίου Τομάτας, στην Βλυχάδα.

Στα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα γλαστράκι με ελιά, το αιώνιο ελληνικό σύμβολο της ειρήνης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν για τη συμβολή και το έργο τους στα σχολεία των νησιών μας, η νηπιαγωγός κα Λίνα Καραμολέγκου και οι δάσκαλοι, κος Αναστάσιος Μελιχούρτης, κα Αναστασία Διγενή και κα Μαρκέλλα Συρίγου Βενιέρη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου Αντιγόνη Ευαγγελάτου και η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Φηρών Αρτεμία Πελεκάνου, και οι δυο μέλη της σχολικής επιτροπής.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη