Σαντορίνη: Η Ένωση Ξενοδόχων στηρίζει την καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού

Για τον τρόπο που πρόκειται να συμπεριληφθούν τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης και της Θηρασιάς στην εκστρατεία “Save Water”, ώστε και οι επισκέπτες των δύο νησιών να χρησιμοποιούν με σύνεση το νερό, ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της, Μανόλη Ορφανού.

Αρχικά, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΘ Νίκος Μάινας τοποθετήθηκε σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να μπορεί να υπάρξει επάρκεια νερού κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και στη συνέχεια η Ειδική Σύμβουλος Διοίκησης της ΔΕΥΑΘ Ειρήνη Βλαβιανού παρουσίασε την πρωτοβουλία “Stay & Save Water” και τα υλικά που αυτή περιλαμβάνει. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση, υπέβαλε τις βελτιωτικές της προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα σε μία ημερίδα που θα διοργανώσουν από κοινού, κατά την οποία οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα και να παραλάβουν τα υλικά που θα φιλοξενήσουν στις επιχειρήσεις τους.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη