Η Γεωργία Νομικού νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 7/1 οι εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, καθώς και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Πρόεδρος εξελέγη η Γεωργία Νομικού από τη “Θηραϊκή Πολιτεία”, παράταξη του Δημάρχου Νίκου Ζώρζου. Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Ρούσσος από την παράταξη “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά” του Μανόλη Ορφανού και Γραμματέας η Μαριέττα Μπάϊκα επίσης από τη Θηραϊκή Πολιτεία, καθώς ο Αντώνης Σιγάλας, επικεφαλής του “Σαντορινιού Οράματος”, δεν υπέδειξε υποψήφιο όπως του αναλογούσε.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Για την επταμελή Δημοτική Επιτροπή, η οποία αντικαθιστά την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, εξελέγησαν τέσσερα μέλη και τα αναπληρωματικά τους από την πλειοψηφία (Θηραϊκή Πολιτεία) και δύο μέλη και τα αναπληρωματικά τους από την μειοψηφία (Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά και Σαντορινιό Όραμα, Λαϊκή Συσπείρωση). Ένα ακόμα μέλος, ο πρόεδρος της επιτροπής, θα ορισθεί με απόφαση του Δημάρχου.

Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν:
– Από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι: Αργυρός Νικόλαος, Καμπουράκης Νικόλαος, Νομικός Γεώργιος και Ρούσσος Ιωάννης και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Βαρβαρήγος Γιώργος, Κανελλάκης Κωνσταντίνος, Μάινας Ιωάννης και Τζούρος Ελευθέριος.

– Από την μειοψηφία ως τακτικά μέλη οι: Αλαφούζος Βασίλης και Αργυρού Μαρία και ως αναπληρωματικοί οι: Χάλαρης Αντώνης και Σιγάλας Αντώνης.

Να σημειώσουμε ότι κατά την εκλογή των εκπροσώπων της μειοψηφίας υπήρξε ισοψηφία και ακολούθησε κλήρωση.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη