19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας για την αποκομιδή των σκουπιδιών στη Θηρασιά

Share

Το θέμα της -μη συχνής- αποκομιδής των σκουπιδιών στο νησί της Θηρασιάς αναδεικνύουν με ανακοίνωσή τους οι δημοτικές σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας, Μαρία Αργυρού και Ακυλίνα Κόκκαλη.

Όπως αναφέρουν, ο Δήμος μεριμνά για την αποκομιδή των απορριμμάτων της Θηρασιάς μια φορά το δίμηνο, καθώς από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα η αποκομιδή έχει γίνει μόνο τρεις φορές. Ήδη εδώ και έναν μήνα οι κάτοικοι του νησιού αναμένουν το απορριμματοφόρο που θα μαζέψει τα σκουπίδια. Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας ζητά να μεταβεί άμεσα απορριμματοφόρο του Δήμου στο γειτονικό νησί που θα αναλάβει την αποκομιδή των απορριμμάτων.

“Είναι ντροπή να εγκαταλείπεται το νησί στη μοίρα του ακόμη και για αυτά τα σοβαρά ζητήματα της αποκομιδής. Όσο η καθαριότητα και η αποκομιδή των απορριμμάτων παραδίδεται στα χέρια ιδιωτών-εργολάβων, τόσο τα προβλήματα θα οξύνονται και οι δημότες θα ταλαιπωρούνται. Η καθαριότητα επιβάλλεται να είναι αποκλειστικής ευθύνης του Δήμου και όλες οι υπηρεσίες της να χρηματοδοτούνται από το κράτος και όχι να πέφτουν στις πλάτες των δημοτών”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη