20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα γήπεδα του ΔΑΠΠΟΣ

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είναι για τα παιδιά μία χαρούμενη νότα διακοπής στην καθημερινότητά του. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τον υγιή ανταγωνισμό και τα οφέλη της άθλησης στη σωματική και την πνευματική ανάπτυξή τους

Share

Μαθητές από σχολεία της Σαντορίνης υποδέχτηκαν σήμερα (30/9) οι αθλητικοί χώροι του ΔΑΠΠΟΣ, με αφορμή τον εορτασμό της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Φηρών φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Καμαρίου και του Δημοτικού σχολείου Καρτεράδου βρέθηκαν στα Δημοτικά γήπεδα Καμαρίου και Φηρών αντίστοιχα.

Επίσης, στο εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ του Ακρωτηρίου, όπου φιλοξενήθηκε το δημοτικό σχολείο του χωριού, βρέθηκαν και δύο προπονητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, προκειμένου να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά του αθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι μαθητές συνοδεία των εκπαιδευτικών συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, παίρνοντας μέρος σε ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, μαθαίνοντας πως η φυσική άσκηση, εκτός από σημαντική για την υγεία, μπορεί να αποτελέσει και μία ευχάριστη δραστηριότητα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση

Σαντορίνη