Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις σε Μιλάνο, Βρυξέλλες και Ισραήλ

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΒΙΤ (Borsa Internazionale Del Turismo) στο Μιλάνο, μία από τις σπουδαιότερες τουριστικές εκθέσεις, συμμετείχε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από 10 έως 12 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας να δίνει δυναμικό “παρών” στις σημαντικές συναντήσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Η Περιφέρεια πήρε μέρος με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας δωρεάν 19 νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αναδεικνύοντας τη μεγάλη γκάμα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου και τις ασύγκριτες τους ομορφιές. Η ΠΝΑΙ κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας κάτω από την ομπρέλα της τους δήμους Ρόδου, Κω, Αστυπάλαιας, Λέρου, Λειψών, Πάτμου, Καρπάθου, Νάξου, Ίου, Σερίφου, Αμοργού, Φολέγανδρου, Άνδρου, Μήλου, Κέας, Αντίπαρου, Ανάφης, Πάρου και Κύθνου! Φιλοξένησε παράλληλα, επιχειρηματίες του τουρισμού από τα νησιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα (7-10/2) η ΠΝΑΙ συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ και στην έκθεση τουρισμού Salon Des Vacances στις Βρυξέλλες. Στο σταντ της Περιφέρειας φιλοξενήθηκαν η Ρόδος και η Πάτμος. Τα μηνύματα από την αγορά του Βελγίου για την επικείμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα θετικά για την Ελλάδα και προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου.

Αυτές τις μέρες (12-13/2), η ΠΝΑΙ συμμετέχει επίσης στην έκθεση IMTM στο Ισραήλ, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ. Η διοργάνωση, προσελκύει την παγκόσμια και τοπική τουριστική βιομηχανία ενώ συγκεντρώνει εκθέτες που αντιπροσωπεύουν σχεδόν κάθε πτυχή της τουριστικής αγοράς. Περιλαμβάνει workshops, σεμινάρια και συνεντεύξεις τύπου. Αποτελεί συνεπώς, τον ιδανικό τόπο δικτύωσης και σύναψης νέων συμφωνιών-συνεργασιών. Μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετέχουν στην ΙΜΤΜ η Ρόδος, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος από τα Δωδεκάνησα και η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Άνδρος και η Σέριφος από τις Κυκλάδες.

Τέλος, η έκθεση Panorama World Festival 2019 στη Στοκχόλμη (16-18/2) που είχε συμπεριληφθεί στον ετήσιο προγραμματισμό της ΠΝΑΙ, ακυρώθηκε από τον διοργανωτή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη