Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην 5η Athens International Tourism Expo 2018

Παρούσα και η Σαντορίνη

Στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 7-9 Δεκεμβρίου, πήρε μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίο, μαζί με 23 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για συμμετοχή στο περίπτερό της.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου (αριστερά) στο stand της Σαντορίνης

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος, Κάρπαθος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, οι Λειψοί, η Σαντορίνη, η Αντίπαρος, η Ίος, η Σύρος, η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Κύθνος, η Σέριφος, η Πάρος, η Άνδρος, η Δονούσα, η Κίμωλος και η Κέα κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τις ιδιαίτερες ομορφιές τους και την ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν, καθιστώντας το περίπτερο της ΠΝΑΙ το πιο πολυσύχναστο.

Για τη συμμετοχή στην Athens International Tourism Expo 2018, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η Athens International Tourism Expo είναι από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στη χώρα μας. Έχει πλέον καθιερωθεί σε θεσμό, καθώς αναγνωρίζεται ως ένα σημαντικό ραντεβού για την τουριστική βιομηχανία. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες αλλά και τους επαγγελματίες του Τουρισμού από τις παραδοσιακές αλλά και τις νέες-αναδυόμενες αγορές. Από ένα τόσο σημαντικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει το Νότιο Αιγαίο“.

1η συνάντηση Περιφερειών για τον Τουρισμό
Παράλληλα με την έκθεση, την Παρασκευή 7/12 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των περιφερειών για τον τουρισμό, την οποία διοργάνωσε η ΕΝ.Π.Ε. με θέμα “Τουρισμός – Νέα Δεδομένα – Προοπτικές”.

Κατά τη συνάντηση, η κα Παπαβασιλείου παρουσίασε την στρατηγική της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προώθηση του τουρισμού. Αναφέρθηκε στη χρήση των νέων τεχνολογιών και των πλέον σύγχρονων εργαλείων του τουριστικού μάρκετινγκ για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του προορισμού Νότιο Αιγαίο, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, παρέχονται σε κάθε νησί ίσες ευκαιρίες προβολής και διαφήμισης στο πλαίσιο της στοχευμένης και καινοτόμου στρατηγικής της ΠΝΑΙ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη