Η Σαντορίνη διακρίνεται και στην ξιφασκία

Με δύο αθλητές του πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Παμπαίδων-Παγκορασίων (U10 και U13) ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στις 17 Νοεμβρίου στη Φλώρινα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U10, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες και μία ήττα, ενώ στον δεύτερο γύρο πέτυχε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στους αγώνες νοκ άουτ ξεκίνησε νικηφόρα, αλλά στον δεύτερο αγώνα, μετά από μια δυνατή μονομαχία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, ηττήθηκε με μικρή διαφορά.

Ο Γιώργος Ρούσσος έκανε τρεις νίκες και τρεις ήττες στον πρώτο γύρο και εχασε στους αγώνες “νόκ άουτ” λαμβάνοντας την 18η θέση στην γενική κατάταξη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους, αλλά και την προπονήτρια κα Λιλιάννα Παγουλάτου, που με τις τεχνικές γνώσεις της, τους βοήθησε να ανταποκριθούν αγωνιστικά στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη