Η στάση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κατά την προεκλογική περίοδο

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Κυκλάδων ξεκαθαρίζει τη στάση που θα κρατάει κατά την προεκλογική περίοδο στις συναντήσεις του με τους υποψηφίους και ζητά τη συνδρομή και συμμετοχή των μελών του, ώστε να δίνονται απαντήσεις σε επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα νησιά.

Αναλυτικά ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Όπως γνωρίζετε, έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον η προεκλογική περίοδος για τον α’ και β’ βαθμό αυτοδιοίκησης καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Βασικό μέλημα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπως είναι γνωστό, είναι να στηρίζει τα μέλη του με πράξεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας, σταθερά εδώ και χρόνια, στο βαθμό που του αναλογεί και με όλες του τις δυνάμεις και τις υπηρεσίες του.

Ως θεσμοθετημένοι σύμβουλοι της Πολιτείας, φροντίζουμε να είμαστε η φωνή της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας στις Κυκλάδες, με επιστολές, παρεμβάσεις, εισηγήσεις στα κέντρα λήψεις αποφάσεων, πέρα και μακριά από πολιτικά κριτήρια και σκοπιμότητες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 3.700 παρεμβάσεις και επιστολές σε Υπουργεία, υπηρεσίες, οργανισμούς, φορείς κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της προεκλογικής περιόδου, θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα μέλη μας στις συναντήσεις που είθισται να πραγματοποιούνται στο Επιμελητήριο με όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, να καταθέτουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις και τοποθετήσεις πάνω σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και τις υποδομές στο νομό μας, ώστε οι συναντήσεις αυτές να γίνουν πιο εποικοδομητικές και ουσιαστικές.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί όλα τα μέλη του, ειδικά για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, να συνεπικουρήσουν σε αυτή του τη προσπάθεια και να αποστείλουν ερωτήσεις και θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με τον κλάδο τους, από το κάθε νησί στις Κυκλάδες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: contact@cycladescc.gr ή μέσω fax στον αριθμό: 2281086555.

Το Επιμελητήριο θα θέσει τις ερωτήσεις και τα θέματα που θα συγκεντρώσει στους υποψηφίους ώστε να έχει από αυτούς αντίστοιχα τις τοποθετήσεις τους. Και ενώ μέχρι τώρα γινόταν μόνο έκδοση Δελτίων Τύπου για αυτές τις συναντήσεις, από φέτος πρόκειται να γίνεται ενημέρωση των μελών μας και με απευθείας επιστολή.

Ελπίζουμε στη βοήθειά σας ώστε να ενισχύσουμε τη φωνή της αγοράς, τη φωνή των μελών μας.”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη