Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Οι εκδρομείς των γιορτών στην πλειονότητά τους έχουν γυρίσει στη βάση τους, η θερμοκρασία ταιριάζει με την εποχή, το νησί επιστρέφει στη χειμωνιάτικη κανονικότητά του. Είναι επίσης η περίοδος που οι σύλλογοι και οι φορείς ξεκινούν να κόβουν τις βασιλόπιτές τους για τη νέα χρονιά.

Το Σάββατο στις 19:00, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης έχει προγραμματίσει την 7η συνάντησή της, στο Γυμνάσιο των Φηρών, και με την ευκαιρία θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Κοπή πίτας μετά φαγητού και γλεντιού έχει προγραμματίσει για το βράδυ του Σαββάτου και ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι”. Στην Ταβέρνα Δημήτρης, ώρα 21:00, με καλεσμένο τον Νίκο Ζωιδάκη. Κρατήσεις στο 6946319294.

Νωρίτερα, στις 19:00, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, με στόχο το 2 στα 2 εντός έδρας παιχνίδια τη νέα χρονιά, ώστε να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Εκδηλώσεις για κοπή πίτας είναι προγραμματισμένες και για την Κυριακή, στις 11:30 στη Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου μαζί με Αγιασμό για την έναρξη της θητείας του νέου τοπικού συμβουλίου. Στις 17:00 στην Ενορία Οίας, στο Πνευματικό Κέντρο Πανηγυρόσπιτο, θα κοπεί η βασιλόπιτα της ενορίας. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων της ενορίας με ζωντανή μουσική από τους “Φαρισαίους”, ενώ η γιορτή θα συνεχιστεί με φαγητό, μουσική και χορό.

Οι κινηματογραφόφιλοι έχουν την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δουν στο Villaggio 3D Cinema, στο Καμάρι, την ταινία για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες. Poor Things, του Γιώργου Λάνθιμου, που πρόσφατα απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας, όπως και η πρωταγωνίστρια Έμα Στοουν που διακρίθηκε με Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου. Σάββατο και Κυριακή στις 21:10. Νωρίτερα, στις 17:00 έχει Γουόνκα (μεταγλωττισμένη) και στις 19:20 Μελισοκόμμο, ταινία δράσης με τον Τζέισον Στέιθαμ.

Μετά την ανάπαυλα λόγω γιορτών, την Κυριακή επιστρέφουν σε πλήρη αγωνιστική δράση, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, και οι ομάδες που συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ “Dappos Basketball League”. Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Πήγασος-Pollo Nuggets στις 16:00, Wolves of 2 Brothers-Ka Min Soon στις 17:15, Ελπίδα-Ballerz B.C στις 19:00, Bombayers-Μάγοι του Ροζ στις 20:45.

© Μανώλης Μανούσης / ΜΑΕΜ

Για το βράδυ της Κυριακής, αν είστε στο σπίτι, το Μουσικό Κουτί θα είναι αφιερωμένο στον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερους μελωδούς μας. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχτούν τη Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ασπασία Στρατηγού και τη Νεφέλη Φασούλη, ενώ ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας θα κάτσει στο αγαπημένο του πιάνο παίζοντας από το σπίτι του ανεπανάληπτες μελωδίες. Συντονιστείτε στις 21:00 στην ΕΡΤ1.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη