Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου…

Ένα τυπικό χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε τους γρήγορους ρυθμούς της υπόλοιπης εβδομάδας και να αφιερώσουμε χρόνο σε όσους αγαπάμε και σε δραστηριότητες που ξεχνάμε τις καθημερινές.

Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, το The Wine Bar στο Ημεροβίγλι είναι και πάλι ανοιχτό. Τι θα λέγατε για μια χαλαρή σαββατιάτικη έξοδο με τους φίλους σας; Μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα της ηφαιστειακής σπηλιάς του Ηλιότοπου, από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ ή το κρασί σας μαζί με χειροποίητη πίτσα ή άλλα συνοδευτικά, δίνοντας άλλο νόημα σε ένα μουντό χειμωνιάτικο βράδυ. Φροντίστε για έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση στο 2286023670, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος.

Αν πάλι προτιμάτε έξοδο για σινεμά, ο κινηματογράφος Villaggio στο Καμάρι έχει στο πρόγραμμα του Σαββάτου τις εξής ταινίες: Στις 17:15 μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων Μάγια η Μέλισσα: Η χρυσή σφαίρα, στις 19:00 δραματική ταινία για τη ζωή του βασιλιά της ρέγκε Bob Marley: One love και στις 21:15 περιπέτεια δράσης Ο Μελισσοκόμος (κατάλληλη για άνω των 15 ετών)

Αν σας αρέσουν τα ποντιακά ακούσματα και οι χοροί, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σύλλογος Ποντίων & Φίλων Ποντίων Σαντορίνης “Οι Ακρίτες” διοργανώνει χοροεσπερίδα με ζωντανή ποντιακή μουσική, τραγούδι και χορό. Στις 20:00, στην ταβέρνα “Μαριώ”, στον Μονόλιθο.

Η Πεζοπορική Οικολογική Ομάδα Σαντορίνης Εν Οδώ έχει κανονίσει για το πρωί της Κυριακής την πρώτη της για φέτος συνάντηση για περπάτημα από τον Πύργο μέχρι το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία. Ραντεβού στις 11:00 στην πλατεία του Πύργου. Μην ξεχάσετε το αντιανεμικό σας και μπουκάλι (πολλαπλών χρήσεων) με νερό.

Στις 17:00, στο Καμάρι, ο Παγκράτιος Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος, η Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς και ο Σύλλογος Μεσαγωνιατών “Παναγία η Επισκοπή” θα κόψουν στην αίθουσα του συλλόγου την πίτα τους για τη νέα χρονιά.

Στις 18:00, στον χώρο της Εστίας Πύργου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου-Μεγαλοχωρίου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Μεγαλώνοντας ένα παιδί…”. Ομιλήτριες η παιδίατρος Μαρία Μενδρινού και η ψυχολόγος Ιωάννα Πελέκη.

Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένη, στη Ζυθοποιία Φτέλος, η ενοριακή συνεστίαση του Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος Καρτεράδου. Τα έσοδα θα διατεθούν στις εργασίες αποπεράτωσης του ενοριακού πνευματικού κέντρου.

Από το μεσημέρι της Κυριακής ως το βράδυ, το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης θα φιλοξενήσει αγώνες για την 13η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ, με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο στην “κορυφή”, όσο και στην “ουρά”. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Πήγασου με τους Wolves of 2 Brothers (19:00), ενώ ανταγωνιστικά παιχνίδια αναμένεται να πραγματοποιηθούν ανάμεσα σε Ελπίδα και Bombayers (15:30), καθώς και ανάμεσα σε Pollo Nuggets και 98ers (20:45). Πήγασος, Ελπίδα και 98ers αναζητούν τη μεγάλη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους, ενώ το ίδιο θα ψάξουν και οι KaMinSoon ως ξεκάθαρο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τους Ballerz B.C. (17:15).

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστώ πολύ για τά νέα και τίς εκδηλώσεις του νησιού μου καί πόσο θα ήθελα να ειμουν εκεί.Καλη διασκέδαση σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη