Σαντορίνη: Ιδέες Σαββατοκύριακου

Μετρώντας αντίστροφα για τις ημέρες των γιορτών, οι περισσότερες προγραμματισμένες δράσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο φροντίζουν να μας βάλουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Αν δεν έχετε προλάβει να στολίσετε το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα, εκμεταλλευτείτε το ίσως πιο χαλαρό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και βγάλτε το δέντρο, τα στολίδια, τα λαμπάκια και όλα τα διακοσμητικά από την αποθήκη και ξεκινήστε. Δείτε και μερικές ωραίες ιδέες διακόσμησης και χριστουγεννιάτικων κατασκευών με αλεξανδρινά εδώ.

Το Σάββατο στις 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μεσαριάς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Μεσαριάς σε συνεργασία με το Make A Wish διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες κατασκευές από τα παιδιά και τα μέλη του συλλόγου.

Το απόγευμα του Σαββάτου και τις Κυριακής στις 19:00, το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης ανεβάζει στη σκηνή του Μπελλώνειου την αγαπημένη μουσικοθεατρική παράσταση “Σκρουτζ-Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Οι μαθητές του Θ.Ε.Σ. θα μεταφέρουν επί σκηνής τη ζωή του Γερο-γκρινιάρη Σκρουτζ που μεταμορφώνεται, όταν στον ύπνο του εμφανίζεται ο πρώην συνέταιρός του Τζέικομπ Μάρλεϊ και τα πνεύματα των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την νίκη της Τετάρτης απέναντι στον Απολλώνιο, που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague γυναικών υποδεχόμενος το Σάββατο στις 19:00 τον ΑΟ Μαρκοπούλου για την 9η αγωνιστική. Με την παρουσία και συμπαράσταση του κόσμου του, ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο να καταφέρει να κρατήσει για 4η φορά φέτος στο πρωτάθλημα “αλώβητη” την έδρα του και να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη. Αμέσως μετά τον αγώνα της Volleyleague, στις 21:00, οι νεαρές αθλήτριες του ΑΟ Θήρας στην κατηγορία Κ20 αντιμετωπίζουν για το πρωτάθλημα Κυκλάδων την ομάδα του Φιλωτίου Νάξου. Την Κυριακή στις 11:30 θα αναμετρηθούν οι αθλήτριες των δύο ομάδων στην κατηγορία Κ18.

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Βλυχάδα θα φιλοξενήσει τον Διασυλλογικό Αγώνα ιστιοπλοΐας τριγώνου“Καλλίστη 2023”, για τις κατηγορίες optimist, ilca 4 & ilca 6, στον οποίο θα πάρουν μέρος 80 σκάφη από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι ιστιοδρομίες θα ξεκινούν στις 10 το πρωί, το Σάββατο θα ολοκληρωθούν νωρίς το απόγευμα και την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, για να ακολουθήσουν οι απονομές περίπου στις 2 στον χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας, στη Βλυχάδα.

Μην ξεχνάτε ότι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο προαύλιο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ, θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 ως τις 22:00 με ελεύθερη είσοδο, ενώ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλές “ξωτικοδράσεις“. Το Σάββατο στις 12:00 τα ξωτικά μαζί με μικρούς και μεγάλους θα επιδοθούν σ’ ένα κυνήγι θησαυρού, επιχειρώντας να βρουν τον χαμένο σάκο του Άη Βασίλη και να σώσουν τα Χριστούγεννα, ενώ στις 18:00 θα μπουν στο εργαστήρι τους για να φτιάξουν ξύλινα καδράκια και ημερολόγια. Την Κυριακή στις 16:00 έχει προγραμματισμένο πάρτι με τα ξωτικά.

Την Κυριακή το πρωί η Οία θα γεμίσει με μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες που θα τρέχουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ραντεβού για το 3ο Santa Run έχει δοθεί στις 12:00 στην αφαλάτωση. Κλείστε εγκαίρως θέση και εξασφαλίστε τη στολή σας!

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Στις 15:30 οι 98ers και οι Μάγοι του Ροζ θα διεκδικήσουν το δεύτερο θετικό τους αποτέλεσμα, με τον νικητή της αναμέτρησης να κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Στις 17:15, οι Bombayers αντιμετωπίζουν τους Pollo Nuggets σε μια αναμέτρηση από εκείνες που αναμένεται να καθορίσουν τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στις 19:00 με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους Wolves of 2 Brothers που έχουν την καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα και τους μόνους αήττητους Ballerz B.C.

Αμέσως μετά, στις 21:00, στο παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ θα αγωνιστούν οι γυναικείες ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και του Ποσειδώνα Σαντορίνης, για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Την Κυριακή στις 18:00, στο πνευματικό κέντρο Αγίου Παντελεήμονα στην Έξω Γωνιά θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή νεότητας, με εορταστικούς ύμνους, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και κάλαντα, αλλά και χριστουγεννιάτικο bazaar προς ενίσχυση του Πτωχοκομείου Θήρας.

 

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη