Ικανοποίηση στη Fraport για τη νέα σύνδεση Ντόχα-Σαντορίνη

Alexander Zinell: Η Qatar Airways κάνει τη Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών

Πολύ θερμής υποδοχής έτυχε από τον CEO της Fraport Greece, κο Alexander Zinell, η πρόσφατη ανακοίνωση της Qatar Airways για έναρξη απευθείας πτήσεων από τη Ντόχα του Κατάρ προς τη Σαντορίνη από τον προσεχή Μάιο.

Η Qatar Airways θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που θα πετάει απευθείας προς Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320, που διαθέτουν 12 θέσεις στη Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class. Όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία, θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου 2020 και θα εκτελούνται έως τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Σχετικά με την επικείμενη έναρξη των εποχιακών πτήσεων της Qatar Airways από και προς Σαντορίνη, ο κος Zinell δήλωσε:

“Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυό της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει τη Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών.

Η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways. Σε λίγο καιρό η ταξιδιωτική εμπειρία προς αυτόν τον διεθνούς φήμης προορισμό, θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού. H αυξανόμενη παρουσία της Qatar Airways συμπίπτει με τις  σημαντικές βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο λειτουργικής και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας στα αεροδρόμια μας. Έχω μεγάλη εκτίμηση στο όραμα της Qatar Airways για τα ελληνικά νησιά αλλά και το συνεργατικό πνεύμα που έχουμε αναπτύξει”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη