Ζέσταμα με φιλικά στην Αθήνα για τον ΑΟ Θήρας

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου ο ΑΟ Θήρας, καθώς έχει προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με Μαρκόπουλο και Ολυμπιακό. Μετά την ανάπαυλα τεσσάρων εβδομάδων λόγω εορτών, το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών θα ξαναρχίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 17-18/1 και οι ομάδες θέλουν να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του β’ γύρου.

Το τέλος του α’ γύρου βρήκε τον ΑΟ Θήρας να έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία και να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό, με 30 βαθμούς, έχοντας όμως μειονέκτημα λόγω της ήττας στο μεταξύ τους παιχνίδι, της μοναδικής σε όλο τον α’ γύρο. Το επιτελείο της Σαντορίνης ελπίζει σε ανάλογη πορεία στον β’ γύρο που θα διατηρήσει την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, στις 21/1 ο ΑΟ Θήρας πέφτει ξανά στη μάχη του Challenge Cup καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ελβετική Kanti Shaffhausen, για τη φάση των 16, ενώ ο επαναληπτικός στη Σαντορίνη είναι προγραμματισμένος για τις 4/2.

Τον Φεβρουάριο επίσης θα ξεκινήσουν και οι υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο φιλικός αγώνας με το Μαρκόπουλο, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ Θήρας εντός έδρας και στην πρεμιέρα του β’ γύρου, θα γίνει την Παρασκευή στις 16:30, ενώ η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12:00.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη