20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός της Πέμπτης: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Share

Καλός θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 4/11, με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τα ποσοστά υγρασίας θα είναι αυξημένα, τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο και τοπικά ισχυροί νοτιάδες στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), από 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 21 βαθμούς), από 12 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 29 βαθμούς στην Κρήτη, και από 13 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη