17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιταλός προπονητής στον πάγκο του ΑΟ Θήρας

Share

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή Matteo Freschi για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας. Ο 33χρονος νέος προπονητής είναι γνώριμος στο κοινό της Σαντορίνης, καθώς τη σεζόν 2020-2021 ήταν βοηθός του τότε προπονητή της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλου.

“Πρόκειται για έναν πολύ εργατικό, φιλόδοξο προπονητή, με σημαντικό έργο και πολύτιμες παραστάσεις από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του παγκόσμιου βόλεϊ, πολύτιμα ασφαλώς εχέγγυα για την επιστροφή της ομάδας μας στο δρόμο των διακρίσεων”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΑΟ Θήρας.

Ο Matteo Freschi πρόκειται να έρθει σύντομα στη Σαντορίνη, για να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα και να ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος “τιμονιέρης” της ομάδας ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στη Σαντορίνη, απ’ όπου έχω καταπληκτικές αναμνήσεις, τόσο από την ομάδα και όλους τους ανθρώπους του νησιού. Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, στην οποία η πιο σημαντική λέξη θα είναι η “δουλειά”. Το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ καλό για να το πετύχουμε αυτό και ήδη όλοι στον ΑO Θήρας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το ελληνικό πρωτάθλημα χρόνο με τον χρόνο είναι σίγουρα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό, κάτι που αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να αγωνίζεσαι καθημερινά”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη