ΙΤΒ Berlin στις 5-7 Μαρτίου: Παρούσα και η Σαντορίνη

Η διεθνής τουριστική έκθεση ITB Berlin 2024, μια από τις μεγαλύτερες της τουριστικής βιομηχανίας, ξεκινάει αύριο Τρίτη 5/3 στο Βερολίνο. Στη μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών, ο ΕΟΤ θα φιλοξενήσει στα 1000 τμ του ελληνικού περιπτέρου συνολικά 85 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ θα δώσει το “παρών” και η Σαντορίνη και εκεί θα βρίσκεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΩΘΗΡΑ, Μάνος Καφιέρης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Θήρας.

Στην έκθεση θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης, “για επαφές που θα ενισχύσουν τη συνεργασία και την περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών του νησιού με τους ισχυρούς παράγοντες της γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων. Η ΕΞΣ θα έχει μάλιστα ισχυρή παρουσία και στο περιοδικό της έκθεσης που θα διανέμεται στους επισκέπτες, καθώς θα διαφημίζεται εκεί με ολοσέλιδη καταχώρηση, “αποτελώντας μια εξαιρετική και ποιοτική διαφήμιση για τη Σαντορίνη, που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά”.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι για την καταχώρηση η Ένωση Ξενοδόχων επέλεξε να διαφοροποιηθεί από το “Santorini The One” που έχει καθιερωθεί από το 2015 για τη διεθνή τουριστική προβολή του νησιού και αντί αυτού υιοθέτησε το σλόγκαν “Santorini beyond imagination”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στο Βερολίνο θα μεταβεί και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με ομολόγους της υπουργούς, καθώς και εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών εταιρειών. Η Υπουργός θα συναντηθεί με τους Έλληνες συμμετέχοντες επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και περιφέρειες και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά τουριστικά μέσα. Στόχος των επαφών και συναντήσεων της Υπουργού Τουρισμού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην χώρα μας μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας  με τους ισχυρούς παράγοντες της  γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΕΟΤ στην έκθεση, θα έχει σειρά επαφών με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, παράγοντες της γερμανικής τουριστικής αγοράς καθώς και θεσμικούς φορείς τουρισμού της χώρας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα και θα υπογράψει μνημόνια συνεργασίας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη