Eurovolley: Ήττα και αποκλεισμός για την Ελλάδα

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-21, 25-23, 25-12) από την ανώτερη Ολλανδία στον αγώνα της φάσης των 16 στην “Papp Laszlo Sportarena” της Βουδαπέστης. Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου και εμπειρίας προκειμένου να μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ναράνχο για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν διαβασμένη και ψυχωμένη. Πίεσε την αντίπαλό της στην υποδοχή, έπαιξε άμυνα και αν έλλειπαν τα πολλά λάθη στο πρώτο σετ (8-2) και κάποιες κακές στιγμές στο δεύτερο, θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς. Κορυφαία σκόρερ για την Εθνική ήταν η Βασιλαντωνάκη (17π.), ενώ στο δεύτερο σετ ανέβηκε η Στράντζαλη (13π.). Για την Ολλανδία πολύ καλή δουλειά έκανε η πασαδόρος Μπονγκαέρτς η οποία ανέδειξε τέσσερις συμπαίκτριές της με διψήφιο αριθμό πόντων (Μπούις 14, Ντε Κρούιφ 12, Μπέλιεν 11, Σλούτσες 11).

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας επιστρέφει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας 2/9, οπότε σύντομα και οι διεθνείς θα ενταχθούν στις ομάδες τους για την προετοιμασία των πρωταθλημάτων στα οποία αγωνίζονται.

Με πληροφορίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – www.volleyball.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη