Κάλεσμα συμμετοχής στην Market Expo με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών της προϊόντων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πάρει μέρος στην 7η Έκθεση Μarket Expο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2018, στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα στην Αθήνα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου στις αγορές της οργανωμένης και μικρής λιανικής, η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες της να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους-επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου και μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών αλυσίδων Super Market.

Όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. καλούνται να το δηλώσουν έως την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Μετά τις 25/6/2018 καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή. Επίσης διευκρινίζεται πως στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κα Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κα Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη