14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κάλεσμα συμμετοχής στην Prowein 2020 με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Share

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών πιστοποιημένων οίνων, προτίθεται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και αλκοολούχων ποτών  PROWEIN 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Μαρτίου 2020, στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας, προσδοκώντας την εξωστρέφεια των πιστοποιημένων οίνων της.

Η συγκεκριμένη έκθεση έχει υψηλή επισκεψιμότητα, προσελκύοντας εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία πρόσβασης στη γερμανική, την ευρωπαϊκή, αλλά και τη διεθνή αγορά και συμβάλλει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των εξαγωγών και στην στήριξη της αναγνωρισιμότητας των πιστοποιημένων οίνων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι οινοπαραγωγοί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν αποκλειστικά πιστοποιημένους ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή/και Βιολογικούς Οίνους ή με έγκριση H.A.C.C.P. ή/και ISO που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., καλούνται να το δηλώσουν το αργότερο έως την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στην σχετική φόρμα που υπάρχει εδώ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας, καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι με δικά τους έξοδα την εγγραφή τους  στην έκθεση (μέγιστου εκτιμώμενου κόστους 350-500€), τη μεταφορά των προϊόντων τους, τα εισιτήρια και τη διαμονή τους και ενδεχομένως την ηλεκτρική παροχή για την 24ωρη λειτουργία ψυγείων ή άλλου επαγγελματικού εξοπλισμού που ενδεχομένως θα χρειαστούν. Στη συγκεκριμένη έκθεση δεν επιτρέπεται η λιανική πώληση.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάσει κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα. Επίσης με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κα Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κα Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη