15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμαράς 2020, το νέο Single Vineyard του Αρτέμη Καραμολέγκου

Share

Με σταφύλια από ένα μοναδικό αμπελοτόπι υπεραιωνόβιων κλημάτων (πάνω από 150 ετών) στην περιοχή του Ακρωτηρίου, 90 μέτρα από τη θάλασσα, o Αρτέμης Καραμολέγκος και η ομάδα του κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα τη νέα του ετικέτα Καμαράς, που έρχεται να συμπληρώσει την ήδη πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή των Single Vineyard (Ασύρτικο, ΠΟΠ Σαντορίνη) ετικετών του οινοποιείου: Πάπας (Μεγαλοχώρι), Φτελός (Φηρά) και Λούροι Πλατιά (Πύργος).

Το κρασί στη διαδικασία οινοποίησης πέρασε από ανοξείδωτη δεξαμενή και ωρίμασε με τις οινολάσπες για 12 μήνες και ένα χρόνο στη φιάλη, αποκτώντας έτσι χαρακτηριστική πολυπλοκότητα και εκφραστικότητα. Δοκιμάζοντάς το θα αναγνωρίσετε έντονη γεύση φρούτου (νεκταρίνι) αλλά και λεμόνι με διακριτικές νύξεις απαλού ανθικού χαρακτήρα και τη χαρακτηριστική ορυκτότητα του Ασύρτικου. Στο βάθος θα ξεδιπλωθουν γλυκά αρώματα βοτάνων και lime. Η επίγευση είναι εντυπωσιακά κομψή με αλμυρό φινίρισμα.

Σερβίρεται στους 11-13°C και συνίσταται μετάγγιση σε καράφα. Έχει δυνατότητα παλαίωσης 10 ετών και περισσότερο.

Το Καμαράς 2020 είναι διαθέσιμο για παραγγελία από το Atlantea eShop εδώ. Τα υπόλοιπα διαθέσιμα Single Vineyard του Οινοποιείου Καραμολέγκου είναι Λούροι Πλατιά 2020, Λούροι Πλατιά 2021, Φτελός 2020 και σύντομα αναμένεται το Πάπας 2020.

Η παράδοση στη Σαντορίνη είναι όπως πάντα δωρεάν, ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλημέρα,
      Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το Καμαράς 2020 εδώ:
      https://atlantea.shop/offer/artemis-karamolegkos-kamaras-2020/
      Αν βρίσκεστε στη Σαντορίνη, η παράδοση είναι δωρεάν, κατόπιν συνεννόησης στο χώρο σας και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω courier, με κόστος 3.47 ευρώ, ανεξαρτήτως βάρους της παραγγελίας σας.
      Από την ομάδα του Atlantea eShop

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη