Κίνητρα για την ανάπτυξη νέων διεθνών δρομολογίων τους χειμερινούς μήνες από τη Fraport Greece

Συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη του τουρισμού και κατά τη χειμερινή περίοδο, η Fraport Greece προχωρά στη δημιουργία κινήτρων που ανοίγουν τον δρόμο για την εισαγωγή νέων διεθνών δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το πρόγραμμα κινήτρων θα έχει διάρκεια δύο ετών, ξεκινώντας από τον χειμώνα του 2018-2019, και θα στοχεύει στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, ώστε να εισάγουν νέα, διεθνή δρομολόγια κατά τη χειμερινή περίοδο, συμβάλλοντας έμπρακτα προς την κατεύθυνση επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Το εν λόγω πρόγραμμα προβλέπει εκπτώσεις στα αεροναυτιλιακά τέλη της τάξεως του 50% διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης σε 14 ελληνικούς προορισμούς, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τις συνεργασίες της Fraport Greece με τις αεροπορικές εταιρείες.

Με αφορμή την εισαγωγή του συγκεκριμένου αναπτυξιακού κινήτρου, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  της Fraport Greece κ. Γιώργος Βήλος, δήλωσε:

“Είμαστε αισιόδοξοι ότι το συγκεκριμένο κίνητρο θα βοηθήσει στην αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά τους χειμερινούς μήνες και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί το μεγαλύτερο ζητούμενο και πρόκληση τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για εμάς. Στην Fraport Greece καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί και να τονωθεί περαιτέρω η ανοδική τάση που καταγράφεται στα 14 ελληνικά αεροδρόμια αποδεικνύοντας ότι πιστεύουμε στη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος το οποίο προσδοκούμε να το θωρακίσουμε απέναντι στις όποιες διακυμάνσεις παρουσιάζονται στις ανταγωνιστικές αγορές και να καταστήσουμε ελκυστικό 365 μέρες το χρόνο. Μέσω συγκεκριμένων και στοχευμένων δράσεων και συνεργειών, συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο μας συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here