Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid test ξανά στη Σαντορίνη

Είναι σημαντικό να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ, ώστε να διαμορφωθεί σαφής εικόνα για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στη Σαντορίνη για τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ύπαρξη κορονοϊού (rapid test).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, οι έλεγχοι θα γίνονται την Πέμπτη 28/1, ώρα 09:00-17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θήρας στο Εμπορείο και την Παρασκευή 29/1, ώρα 09:00-15:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Όσοι πολίτες προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους.

Την προηγούμενη φορά, στα μέσα Δεκεμβρίου, η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για rapid test ήταν πολύ μικρή. Τώρα πια, που υπάρχουν γνωστά ενεργά κρούσματα στο νησί και η ανησυχία είναι έκδηλη, είναι σημαντικό να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ, ώστε να διαμορφωθεί σαφής εικόνα για τη διασπορά του ιού στην κοινότητα. Είναι σημαντικό να ελεγχθούν ακόμα και πολίτες χωρίς συμπτώματα, καθώς μόνο αν εντοπιστούν ως θετικοί αλλά ασυμπτωματικοί, θα μπορέσει να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης και να περιοριστεί η διασπορά.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη