Κοπή πίτας και βραβεύσεις από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 20/1 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς της, με τις ευλογίες του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σιγάλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης κος Χαράλαμπος Δαρζέντας, αφού απηύθυνε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολύτεκνοι της Σαντορίνης, όσο και οι πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.

Ακολούθησε απονομή επαίνων στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα γυμνάσια και στα λύκεια*, καθώς και σε μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση**. Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και συμβολικό χρηματικό ποσό.

Απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις:

– Στην κα Αργυρού Μαρία (Μαρίκα) που με τη ζωή της αποδεικνύει έμπρακτα τη σημασία της λέξης Μάνα
– Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά της στον συνάνθρωπό μας στην κα Σκοπελίτου Ασημίνα
– Για την εθελοντική και πολύτιμη προσφορά του στην Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης στον κο Λιγνό Ιάκωβο
– Για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων στον πρόεδρο, το Δ.Σ και τους αθλητές της Θύελλας Καμαρίου
– Για την πολυετή προσφορά τους στο Κ.Υ και στο Νοσοκομείο Θήρας με ζήλο αυταπάρνηση και αγάπη στην κα Μαμζέρη Αγγελική, στον κο Κατινάκη Στυλιανό, στον κο Κολονιάρη Δημήτριο και στον κο Σαχ Χαμίντ
– Στην Σαντορινιά καρδιολόγο κα Ακύλα Μαρία που προσφέρει με την “καρδιά” της τις υπηρεσίες της στον τόπο της
– Στους Σαντορινιούς γιατρούς κ.κ. Τζώρτζη Γεώργιο και Μπάνο Δημήτριο που με ιδιαίτερο ζήλο αυταπάρνηση και αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο τους

[adning id="140783"]

Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες Αλεφραγκή Επιφανία του Γεωργίου σύζυγος π. Αλεξόπουλου Βασίλειου, Καραμολέγκου Νικολέττα του Χαράλαμπου σύζυγος Μπλέτση Παναγιώτη, Γκουμούδη Σπυριδούλα του Δημοσθένη σύζυγος Αργυρού Ευάγγελου, Καραμολέγκου Ειρήνη του Ιωάννη σύζυγος Βάιλα Ιωάννη, Λυγνού  Χρυσοβαλάντω του Ιωάννη σύζυγος Σιγάλα Αντωνίου, Βλάχου Καλλιόπη του Νεκταρίου σύζυγος Μυλωνά Ιωάννη.

Αφού ολοκληρώθηκε και η ετήσια γενική συνέλευση, όπου έγινε απολογισμός του 2018 και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.


* Τα παιδιά που αρίστευσαν ήταν: Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας ,  Βελεγράκη Χαραλαμπία του Ιωάννη και της Μαρίας, Σπαθάρης Μαρίνος του Δημητρίου και της Λυδίας, Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνη, Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας, Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου και της Σταματίνας, Σιγάλα Άννα του Αντωνίου και της Παρασκευής, Φέγγη Ελένη του Γεωργίου και της Πηνελόπης, Αδαμίδης Βασίλειος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας, Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκεύης, Οικονόμου Νιόβη του Παύλου και της Αυγής, Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, Καραμολέγκος Παναγιώτης του Παρασκευά και της Νικολέττας, Φύτρου Μαρία του Αντωνίου και της Στυλιανής, Πούλη Αναστασία του Ηλία και της Ελισάβετ, Διαμαντοπούλου Μόσχα του Γεωργίου και της Χριστοφόρας, Αναπλιώτης Προκόπης του Αντωνίου και της Ζαμπέτας.

** Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Νικηφόρου Μαρούσα του Γεωργίου και της Μαριέττας, Αρβανίτη Μαρία του Νικολάου και της Νικολέτας, Γαβρίλης Ανδρέας του Ιωάννη και της Σόνιας, Διονυσοπούλου Καλλιόπη του Ευαγγέλου και της Μαρίας, Καραμολέγκου Ευσταθία του Χαράλαμπου και της Μαρίας, Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, Χάλαρης Ιωάννης του Σταύρου και της Ντανούτα, Οικονόμου Ηρώ του Παύλου και της Αυγής, Βασσάλος Ιωάννης του Στυλιανού και της Μαρίας.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη