Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”

Στις αρχές Ιουλίου οι αιτήσεις των δικαιούχων

Την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους” ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Τουρισμού, ένα πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται για πρώτη φορά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, αφορά σε 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις. Οι αιτήσεις συμμετοχής των δικαιούχων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης προ ημερών από τη Σαντορίνη, για να υποβάλει κανείς αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληροί τα εξής κριτήρια: Να έχει 16.000 ευρώ ετήσιο ατομικό εισόδημα και 28.000 για το οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος αυτού το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό και στοχεύει, μέσω του προγράμματος, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ενίσχυση των τουριστικών ροών και στην επιδότηση της διαμονής σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη