Ξεκίνησαν τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη”

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου βρήκε τον χώρο του ΔΑΠΠΟΣ ντυμένο στα γιορτινά του. Το χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε, το χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε και τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” ξεκίνησαν επισήμως το βράδυ της Παρασκευής 1/12.

Η Φιλαρμονική με τον μαέστρο Μιχάλη Γεροντάκη και η Χορωδία με τους καθηγητές Σοφία Παπαδημητροπούλου και Γιώργο Ρούσσο συνόδευσαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όσοι βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, επισκέφτηκαν το σπίτι του Άη Βασίλη, φωτογραφήθηκαν μαζί του και του ζήτησαν τα δώρα που επιθυμούν, διασκέδασαν στα παιχνίδια, προμηθεύτηκαν ποτά, φαγητά, λιχουδιές και δώρα από τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα και ακόμα περιηγήθηκαν στον χώρο απολαμβάνοντας τον στολισμό, το δέντρο και το γιορτινό κλίμα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης δράσεις με τα ξωτικά, συναυλία και παρουσίαση παιδικού παραμυθιού.

Το σπίτι του Άη Βασίλη

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, τις καθημερινές 16:00-22:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 11:00-22:00, με ελεύθερη είσοδο. Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων για αυτό το διάστημα έχει ανακοινωθεί εδώ.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη