Με έξι είδη το φετινό ”Καλάθι των Χριστουγέννων” από τις 13/12

Από την Τετάρτη 13/12 έως την Τετάρτη 3/1 θα εφαρμοστεί και εφέτος το “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι. Ειδικότερα, θα περιέχει: α) αρνί, β) κατσίκι, γ) γαλοπούλα, δ) τσουρέκι, ε) βασιλόπιτα, στ) σοκολάτα.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ) Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή Απόστολο Πεταλά.

Ο υπουργός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: “Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε”.

Ο κος Σκρέκας δήλωσε σε επίσης από το βήμα της Βουλής πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και το “Καλάθι των παιχνιδιών”. Επίσης, το “καλάθι του νοικοκυριού” θα παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας ανακοινώσουν πρώτα τις τιμές και βλέπουμε πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι αυτό το μέτρο. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αριστοτέλης Παντελιάδης πάντως έχει δηλώσει τελευταία ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση αισχροκέρδειας από τα σούπερ μάρκετ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ειλικρινής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη