Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Στρογγύλη – Συνέχεια με Πλιάτσικα την Πέμπτη και Μαριώ την Παρασκευή

Με τη συναυλία του Μανώλη Μητσιά άνοιξε απόψε (13/7) η αυλαία για το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Στρογγύλη, στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Σαντορίνης.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, πλαισιωμένος από τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη, ταξίδεψε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα.

stroggyli_13jul16_0461
Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

pliatsikasΤο Φεστιβάλ Στρογγύλη συνεχίζεται το βράδυ της Πέμπτης 14/7 με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Ένας ολοκαίνουριος κόσμος”, πραγματοποιεί μια αναδρομή στα χρόνια από την δημιουργία των Πυξ Λαξ μέχρι σήμερα, ταξιδεύοντας στις αποσκευές του με όλες εκείνες τις αναμνήσεις από ανθρώπους και μουσικές που κάποτε ονομάστηκαν “Το ροκ της Δυτικής Όχθης”. Εκτός από τα προσωπικά του κομμάτια κι εκείνα των Πυξ Λαξ, ο αγαπημένος  τραγουδοποιός έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και τραγούδια άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε αναλλοίωτος ως τις μέρες μας.

marioΤην Παρασκευή 15/7 τη μουσική σκυτάλη παίρνει η Μαριώ. Γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, η Μαριώ δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια τη δική της μικρή ιστορία. Μια ιστορία που διηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο σε κάθε της εμφάνιση, τραγουδώντας τα ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια και όχι μόνο. Μαζί της σ’ αυτό το γλέντι από καρδιάς θα βρίσκονται ο συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Δημήτρης Λίβανος, ο μαέστρος και πιανίστας Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ο Αντώνης Κουτελιέρης στην κιθάρα και ο Γιάννης Παππάς στο βιολί.

Το Φεστιβάλ Στρογγύλη συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 17/7. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν: Νίκος Ζιώγαλας και Βασίλης Καζούλης (16/7), Χρήστος Θηβαίος (17/7).

Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: 10 ευρώ ή 25 ευρώ ενιαίο εισιτήριο για όλες τις ημέρες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη