Θησέας Κυκλάδων: Ξεκινούν τα διαδικτυακά εργαστήρια για μαθητές Λυκείου

Ποια είναι τα όνειρά μου; Τι επιλογές να κάνω; Πώς παίρνω αποφάσεις;

Το Κέντρο Πρόληψης “Θησέας Κυκλάδων” προσκαλεί μαθητές & μαθήτριες Λυκείου να συμμετέχουν στο πρώτο διαδικτυακό εργαστήριο της σειράς “Eφηβικές ανησυχίες …κάνε log in!”, το οποίο θα έχει θέμα “ΠροσανατολίΖΩμαι” και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/11, ώρα 11:00-13:30. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το εργαστήριο έχει στόχο οι έφηβοι να διερευνήσουν και να αναγνωρίσουν προσωπικούς στόχους, επιλογές και αποφάσεις ζωής, μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζήτηση και δημιουργική αλληλεπίδραση όλων των συμμετεχόντων. Θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και απαιτείται οι συμμετέχοντες να έχουν ανοικτή κάμερα και μικρόφωνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες (ή οι γονείς τους) χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή εδώ έως και την Τετάρτη 22/11. Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις λεπτομέρειες του εργαστηρίου.

Για απορίες, διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη των εργαστηρίων Φωτεινή Θεοδωροπούλου στο τηλέφωνο 2284024745, καθημερινά 09:00-15:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη