Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από αύριο, Σάββατο 8 Αυγούστου, στις Δημοτικές Κοινότητες Βουρβούλου και Εμπορείου (Περίσσα), όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γρηγόρης Μαντούσης.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Βουρβούλο θα έχουν ως εξής:

  1. Πεζοδρόμηση από 18:00 έως 23:00, του χώρου της κεντρικής πλατείας του οικισμού όπως εμφανίζεται στον παραπάνω χάρτη (αεροφωτογραφία).
  2. Μονοδρόμηση του δρόμου από το σημείο Α έως το σημείο Β, με ανάλογη κατεύθυνση των οχημάτων, όπως εμφανίζεται στο συνημμένο χάρτη (αεροφωτογραφία) που αποτελεί προσάρτημα του παρόντος Κανονισμού.
  3. Το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του οικισμού θα παραμείνει διπλής κατεύθυνσης, ενώ σε όλο το μήκος του θα ισχύει πλήρης απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.
  4. Η παύση των ανωτέρω ρυθμίσεων θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περίσσα θα έχουν ως εξής:

  1. Πεζοδρόμηση από 12:00 μεσημβρινή έως 04:00 πρωινή της επόμενης ημέρας, της οδού από την Εκκλησία Τιμίου Σταυρού σημείο Α, έως σημείο Β και σημείο Γ, οικισμού όπως εμφανίζεται στον παραπάνω χάρτη (αεροφωτογραφία).
  2. Μονοδρόμηση της οδού από την Πλατεία της Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού σημείο Δ έως σημείο Ε, με κατεύθυνση των οχημάτων από το σημείο Δ στο σημείο Ε, όπως εμφανίζεται στον παραπάνω χάρτη (αεροφωτογραφία).
  3. Όλο το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του οικισμού θα παραμείνει διπλής κατεύθυνσης, ενώ σε όλο το μήκος του θα ισχύει πλήρης απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.
  4. Η τερματική στάση του ΚΤΕΛ θα μεταφερθεί στην Πλατεία της Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού. Εκεί θα πραγματοποιείται και η αναστροφή του λεωφορείου με κατεύθυνση προς Φηρά.

Η παύση όλων των παραπάνω ρυθμίσεων θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here