Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εμπορείο λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 15/11 εργασίες στην περιφερειακή οδό Εμπορείου – Αγίου Γεωργίου (Ποταμός), στο πλαίσιο του έργου “ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ”. Στο συγκεκριμένο τμήμα η εκτέλεση των εργασιών είχε ανασταλεί κατά τη θερινή περίοδο, για την προστασία των πολιτών-επισκεπτών του Εμπορείου, αλλά και για να μην προκαλείται δυσχέρεια στις μετακινήσεις και στην λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων.

Κλικ για μεγέθυνση

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΘ, οι εργασίες θα εκτελεστούν σε τρεις διαδοχικές φάσεις:

• 1η Φάση – Εργασίες κατασκευής δικτύου από ΕΕΛ Εμπορείου μέχρι Ηλεκτρολογείο Σιγάλας
• 2η Φάση – Εργασίες κατασκευής δικτύου από Ηλεκτρολογείο Σιγάλας μέχρι δεξαμενή οικισμού Εμπορείου
• 3η Φάση – Εργασίες κατασκευής δικτύου από ΕΕΛ Εμπορείου μέχρι Παραλία Περίσσας

Κατά την εκτέλεση της εκάστοτε φάσης εργασιών, θα γίνεται αρχικά περιορισμός και έπειτα αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων, ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες εκσκαφών, εγκατάστασης σωληνώσεων δικτύου και αποκατάσταση οδοστρωμάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς.

Βάσει χρονοδιαγράμματος, οι παραπάνω εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 30 ημερών, εφόσον δεν υπάρχει καθυστέρηση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

“Ευελπιστούμε στην υπομονή και κατανόηση των δημοτών για την διευκόλυνση των εργασιών, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν άρτια και να δοθούν οι δρόμοι στην κυκλοφορία, σε συντομότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο. Ο στόχος της ΔΕΥΑ Θήρας είναι η όσο το δυνατόν λιγότερη ενόχληση και ταλαιπωρία των πολιτών του οικισμού. Οι πολίτες παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση από τις περιοχές εκτέλεσης των έργων”, σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΘ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη