Κυπελλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Τελευταία ενημέρωση 27/5 – ώρα 19:00

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων πανηγυρίζει απόψε (26/5) η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε με σκορ 1-0 του Παμμηλιακού στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς, στην Πάρο.

Έχοντας κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε, όπως και το 2018, για δεύτερη φορά στην ιστορία της το νταμπλ.

Το γκολ της νίκης στον τελικό πέτυχε για τη Θύελλα ο Σιμιτσής με πλασέ στο 11′. Η ομάδα της Σαντορίνης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Λούκα στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ωστόσο ο Παμμηλιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Με ανακοίνωσή του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας Λευτέρης Τζούρος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη Διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου για την κατάκτηση του ντάμπλ.

“Η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για τον θηραϊκό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό στο νησί μας εν γένει. Εύχομαι στους συντελεστές του νταμπλ να χαρούν την επιτυχία τους και να απολαύσουν τις στιγμές χαλάρωσης μέχρι να επιστρέψουν ξανά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Συγχαρητήρια σε όλους!”, αναφέρει στο μήνυμά του ο κος Τζούρος.

Συγχαρητήριο μήνυμα από την παράταξη “Τώρα!”
Tα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του 2ου νταμπλ Κυπέλλου Κυκλάδων απέστειλε με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά”.

“Η κατάκτηση του κυπέλλου από την Θύελλα Καμαρίου είναι σημαίνοντος σημασίας καθώς είναι μια ομάδα που δεν έχει γήπεδο! Η σκληρή δουλειά και η επιμονή όλης της ομάδας φέρανε το καλύτερο αποτέλεσμα! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!”, αναφέρεται στο μήνυμα της παράταξης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη