Royal Caribbean: Κρουαζιέρες από Ισραήλ προς Ελλάδα και Κύπρο με το καινοτόμο Odyssey of the Seas

Οι πρώτες με εμβολιασμένους επιβάτες και πλήρωμα

Για πρώτη φορά, η Royal Caribbean International θα ξεκινήσει τον Μάιο να πραγματοποιεί κρουαζιέρες από το Ισραήλ, προσφέροντας έναν συνδυασμό από κρουαζιέρες 3 έως 7 νυχτών που θα επισκέπτονται ελληνικά νησιά και την Κύπρο με το πολυαναμενόμενο, ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas.

Τα δρομολόγια μετ’ επιστροφής από τη Χάιφα του Ισραήλ θα περιλαμβάνουν στάσεις σε  Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα αλλά και στη Λεμεσό της Κύπρου.

Οι κάτοικοι του Ισραήλ θα είναι οι πρώτοι επισκέπτες που θα κάνουν κρουαζιέρα με το Odyssey of the Seas, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Quantum Ultra Class στην περιοχή, με μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση και ένα γεμάτο δράση κατάστρωμα. Σε συνεργασία με τις αρχές υγείας και τουρισμού του Ισραήλ, η Royal Caribbean θα είναι η πρώτη που θα φροντίσει ώστε τόσο το πλήρωμα του πλοίου, όσο και οι επισκέπτες άνω των 16 ετών να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσθετα μέτρα υγείας και ασφάλειας που πρέπει να εφαρμοστούν από το Ισραήλ και τη Royal Caribbean θα ανακοινωθούν αργότερα.

“Χάρη στα εκατομμύρια των εμβολίων που φέραμε, είμαι περήφανος που το Ισραήλ θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εγκαινιάσει τη νέα ναυαρχίδα της Royal Caribbean. Η απόφαση της Royal Caribbean να έρθει στο Ισραήλ αποτελεί σημαντική έκφραση εμπιστοσύνης στην πολιτική μας. Αυτή είναι μια σημαντική οικονομική, τουριστική στιγμή για τη χώρα. Το Ισραήλ είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο επιτυχίας. Θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας -το “πράσινο διαβατήριο” – ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από τον ιό COVID-19 ομαλά. Ακριβώς όπως κάναμε το Ισραήλ παγκόσμιο πρωταθλητή στα εμβόλια, θα το κάνουμε παγκόσμιο πρωταθλητή στην οικονομία και τον τουρισμό στη μετά Covid εποχή”, δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στηρίζοντας όλες τις προσπάθειες για την επανέναρξη της κρυαζιέρας στην Ελλάδα και τη γύρω περιοχή, ο Έλληνας Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη σημερινή ανακοίνωση, καθώς η πρόσφατη ταξιδιωτική μας συμφωνία με το Ισραήλ φέρνει ήδη αποτελέσματα, και περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μοναδικές εμπειρίες στους όμορφους προορισμούς και τα νησιά μας“.

Oι νέες κρουαζιέρες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από την Τρίτη 9 Μαρτίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη