Μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Θήρας στη Βαρκελώνη με το πρόγραμμα Erasmus+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας η κινητικότητα του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+/Δράση με κωδικό 2021-1-EL01-KA121-000016139 και τίτλο “Πρώτα ο πελάτης: Πώς να προσανατολίσετε τις οικονομικές δραστηριότητες για μακροπρόθεσμη επιτυχία”.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε την περίδο 11-27/2/2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, με τον φορέα υποδοχής “Pallars Jussà, International Marketing & Services, S.L.”, και με τη συμμετοχή 18 μαθητών με επτά συνοδών καθηγητών. Στόχος της κινητικότητας ήταν να αποκτηθεί σημαντική γνώση σε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την αποτελεσματική Διοίκηση και Οργάνωση Οικονομικών μονάδων, αλλά και να συμμετάσχουν οι μαθητές σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε σύγχρονους ευρωπαϊκούς χώρους εκπαίδευσης σχετικά με την ειδικότητά τους.

Η κινητικότητα αυτή, σημειώνει το σχολείο, στάθηκε εργαλείο παρακίνησης της διά βίου μάθησης, ώστε να μην εγκαταλείψουν την εκπαίδευση και να έχουν ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές επισκέψεις για την ανάπτυξη της διαπολιτισμικότητας, προωθώντας τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Erasmus+.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη