15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με 19 πτήσεις την εβδομάδα για Σαντορίνη το καλοκαίρι ο Όμιλος Lufthansa

Νέες πτήσεις από Φρανκφούρτη, Γκρατς και Βρυξέλλες - Από ποιους προορισμούς θα πετά για Μύκονο, Κω, Ρόδο και Κάρπαθο

Share

Την αυξανόμενη ζήτηση για δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς και την τουριστική δυναμική της Ελλάδας αντανακλά η αύξηση σε ποσοστό περίπου 12% των επιβατών που ταξίδεψαν με τη Lufthansa το 2017, σε σύγκριση με το 2016, όπως σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Ελλάδας και Κύπρου του Ομίλου Lufthansa κατά την προχθεσινή εκδήλωση στην Αθήνα για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Επίσης, η αύξηση στην πληρότητα των θέσεων στις πτήσεις της Lufthansa για Ελλάδα έφτασε το 6%, αποδεικνύοντας πως οι στρατηγικές αποφάσεις του Ομίλου Lufthansa κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ενισχύεται κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με νέα δρομολόγια από και προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, από τους οποίους δε θα μπορούσε βέβαια να λείπει η Σαντορίνη. Μετά την εδραίωση της πτήσης Μόναχο-Σαντορίνη από τη Lufthansa που ξεκίνησε πέρσι, φέτος προστίθεται και το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Σαντορίνη που έχει ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου.

Σημαντική παρουσία στη Σαντορίνη θα έχουν φέτος το καλοκαίρι και οι υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου: Eurowings, Brussels Airlines, Austrian Airlines και Edelweiss (θυγατρική της Swiss), με κάποιες από αυτές να εγκαινιάζουν για πρώτη φορά δρομολόγια προς/από το νησί. Συνολικά ο Όμιλος Lufthansa θα πετάει για Σαντορίνη 19 φορές την εβδομάδα. Πιο αναλυτικά:

Lufthansa
– Από Μόναχο κάθε Σάββατο, Κυριακή και Τρίτη από τις 19 Μαΐου
ΝΕΟ! Από Φρανκφούρτη κάθε Σάββατο ήδη από τα τέλη Μαρτίου

Eurowings
– Από Στουτγαρδη κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9 Μαΐου και επιπλέον πτήση κάθε Τρίτη από αρχές Ιουλίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου
– Από Βιέννη κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από τις 8 Μαΐου και επιπλέον πτήση κάθε Σάββατο από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου
– Από Κολωνία κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 28 Απριλίου και επιπλέον κάθε Τρίτη από τον Ιούλιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Austrian Airlines
– Από Βιέννη κάθε Σάββατο και Δευτέρα από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου
ΝΕΟ! Από Γκρατς κάθε Σάββατο από 2 Ιουνίου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου

Brussels Airlines
ΝΕΟ! Από Βρυξέλλες κάθε Παρασκευή από τις 4 Μαΐου έως τις 28 Σεπτεμβρίου

Edelweiss
– Από Ζυρίχη καθε Κυριακή Τετάρτη και Παρασκευή από τις 13 Μαΐου και επιπλέον κάθε Δευτέρα από τον Ιούλιο και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.

[adning id="140783"]


Στα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ο Όμιλος Lufthansa θα πετάει 11 φορές την εβδομάδα για Μύκονο (Eurowings από Μόναχο, Τέγκελ/Βερολίνο και Κολωνία, Austrian από Βιέννη, Edelweiss από Ζυρίχη και Brussels από Βρυξέλλες), 34 φορές την εβδομάδα για Κω (Eurowings από Κολωνία, Αμβούργο, Μόναχο, Στουτγάρδη, Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, Ντίσελντορφ, Αννόβερο και Τέγκελ/Βερολίνο, Austrian από Βιέννη, Ίνσμπουργκ, Γκρατς, Λίντς και Ζυρίχη, Brussels από Βρυξέλλες και Edelweiss από Ζυρίχη), 37 φορές την εβδομάδα για Ρόδο (Eurowings από Κολωνία, Μόναχο, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Δρέσδη, Βιέννη, Σάλτσμπουργκ και Αννόβερο, Austrian από Ίνσμπουργκ, Λιντς, Γκρατς, Brussels από Βρυξέλλες και Edelweiss από Ζυρίχη) και τέλος 5 φορές την εβδομάδα για Κάρπαθο (Eurowings από Κολωνία, Austrian από Ζυρίχη και Λιντς). Με κόκκινο χρώμα σημειώνονται τα νέα δρομολόγια.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη