20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με τρεις διεθνείς πτήσεις η πρεμιέρα της Σαντορίνης

Share

Τις πύλες της άνοιξε από σήμερα (1/7) το πρωί η Ελλάδα για να υποδεχτεί περισσότερες από 230 διεθνείς πτήσεις προς αεροδρόμια της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Στην πρεμιέρα της, η Σαντορίνη υποδέχτηκε τρεις διεθνείς πτήσεις. Της Edelweiss από Ζυρίχη με 166 επιβάτες, της Transavia France από το Παρίσι με 159 επιβάτες και της Codor από Ντίσελντορφ με 149 επιβάτες.

Αύριο Πέμπτη 2/7 αναμένεται στις 17:35 μια πτήση της Lufthansa από Φρανκφούρτη.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του αεροδρομίου γίνονται στοχευμένοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid-19, με βάση κριτήρια ανάλυσης κινδύνου, που προκύπτουν από την φόρμα που πρέπει να συμπληρώνουν οι ταξιδιώτες 48 ώρες πριν το ταξίδι τους.

Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με τις νέες αεροπορικές οδηγίες, επεκτείνεται μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μετακίνησης επιβατών από και προς την Ελλάδα με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και τη Σουηδία. Επίσης, με ΝΟΤΑΜ παρατείνεται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών. Από τη συγκεκριμένη αεροπορική οδηγία εξαιρούνται οι ακόλουθες 14 χώρες: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη