ΑΟ Θήρας: Με Ντάλκε MVP και Διώτη – Σάντος στην dream team της 6ης αγωνιστικής

Η Αμερικανίδα ακραία του Α.Ο. Θήρας Κέντρα Ντάλκε αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 6ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η Ντάλκε με 26 πόντους ήταν η κορυφαία της ομάδας της Σαντορίνης στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με 3-2 σετ, νίκη που εδραίωσε τον Α.Ο.Θ. στην κορυφή του Α’ ομίλου.

“Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα που παίζει ομαδικά και τα έδωσαν όλα απέναντί μας. Κάναμε πολλά λάθη από την πλευρά μας, όμως στα σημεία που έπρεπε κάναμε σωστές επιλογές και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που αντεπεξήλθαμε τις προκλήσεις του αγώνα”, δήλωσε η 25χρονη ακραία της Σαντορίνης, ενώ σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ανέφερε πως όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. “Σε κάθε παιχνίδι έχουμε νέες προκλήσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Πρέπει να παλέψουμε για τη κάθε νίκη”, σχολίασε.

Ως προς την προσαρμογή της στην Ελλάδα, είπε: “Απολαμβάνω την παρουσία μου στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη. Όλοι με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή και νιώθω δικαιωμένη για την επιλογή μου να έρθω. Η περίοδος της διακοπής ήταν δύσκολη για μένα, όμως οι άνθρωποι της ομάδας το έκαναν ευκολότερο για εμένα. Είχα την ευκαιρία να δω διάφορα μέρη της Σαντορίνης. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να μείνω σε καλή κατάσταση και να είμαι σε εγρήγορση”. Τέλος, μιλώντας για την ομαδα της, σχολίασε ότι πέρασε πολλές αντιξοότητες, όπως και άλλες ομάδες με τραυματισμούς, ενώ έχασε και κάποιες συμπαίκτριες κλειδιά, όμως έγινε αναπλήρωση με σπουδαίες αθλήτριες. “Είμαι περήφανη για τον τρόπο που δουλεύουμε”, κατέληξε.

Ο ΑΟ Θήρας είχε διπλή εκπροσώπηση και στην κορυφαία επτάδα της 6ης αγωνιστικής, όπου το “παρών” αυτή την εβδομάδα δίνουν οι Παναγιώτα Διώτη και Ραϊμαριέλι Σάντος, που είχαν επίσης καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας τους επί του Άρη. Αναλυτικά τη dream team της 6ης αγωνιστικής συνθέτουν οι:

Διαγώνια: Παναγιώτα Διώτη (Α.Ο. Θήρας) 20π. (16/39 επ., 4 άσσοι)

Πασαδόρος: Ραϊμαριέλι Σάντος (Α.Ο. Θήρας) 7π. (4/4 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ)

Ακραία: Αλεξάντρα Βαΐντοβα (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες) 19π. (15/45 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 15% άριστες)

Ακραία: Σία Τοτσίδου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 11π. (7/21 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 50% υπ. – 41% άριστες)

Κεντρική: Αναστασία Γεωργιάδου (Α.Σ.Π. Θέτις) 16π. (8/16 επ., 2 άσσοι, 6 μπλοκ)

Κεντρική: Νίκη Απλαδά (Ηλυσιακός Α.Ο.), 14π. (4/6 επ., 2 άσσοι, 8 μπλοκ)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες) λ, 54% υπ. – 32% άριστες

Η ανάδειξη της MVP και της κορυφαίας επτάδας κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη