Με την παράταξη “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο” υποψήφιος περιφερειάρχης ο Νικηφόρος Παπανικόλας

Τη δημιουργία της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο” ανακοίνωσε ο Νικηφόρος Παπανικόλας, υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε λάβει επίσημα το “χρίσμα” από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ανακοινώνοντας τη νέα παράταξη, ο Νικηφόρος Παπανικόλας, δικηγόρος από τη Ρόδο, αναφέρει τα παρακάτω:

“Η κοινή αγωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων με διάθεση και γνώσεις αλλά και μεγαλύτερων με εμπειρία από κάθε γωνιά του τόπου μας, γέννησε την πρωτοβουλία μας. Μια πρωτοβουλία σύνθεσης ευρύτατων συμμαχιών πολιτών με προοδευτική, ολοκληρωμένη και περιφερειακή ατζέντα που θα διεκδικήσουμε την ευθύνη διοίκησης της Περιφέρειας μας, με τις προϋποθέσεις που της αξίζουν και επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες.

Δημιουργούμε την Αυτοδιοικητική Παράταξη “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο” γιατί πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας αξίζουν περισσότερα και επιδιώκουμε τη συμμετοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των πολιτών, των συλλόγων, των κοινωνικών κινήσεων και φορέων, των συνεταιριστικών οργανώσεων. Είναι συλλογική η απόφασή μας να υπηρετήσουμε τους πολίτες και τον τόπο μας, με αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας. Για εμάς, η αυτοδιοίκηση είναι συμμετοχή, κοινωνική ευθύνη, διαφάνεια, δικαιοσύνη, ανάπτυξη, απολογισμός και λογοδοσία στους πολίτες και μόνο σε αυτούς. Το κάθε νησί μπορεί να αποτελέσει μικρή κοιτίδα ανάπτυξης, με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και να μετεξελιχθούν σε πυλώνες της απαραίτητης παραγωγικής ανασυγκρότησης την χώρας.

Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις και ανεβάζουμε ρυθμούς για να λύσουμε τα προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Έτσι μόνο θα πάμε μπροστά. Θα είμαστε κάθε μέρα υπό έλεγχο. Κάθε μέρα στο μικροσκόπιο της κριτικής.

Σε αυτή τη Νέα Εποχή, σας καλώ να πορευτούμε μαζί. Υπερήφανοι για τον τόπο μας, και αισιόδοξοι για το μέλλον μας. Ας προσπαθήσουμε με βασικό κεφάλαιο τους ίδιους τους ανθρώπους! Χωρίς αυτούς, κανείς δε μπορεί να πετύχει! Ας μη λείψει κανείς από αυτή τη Νέα Εποχή!”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη