Με το τραγούδι “ZARI” η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε απόψε (7/3) το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη σκηνή του φετινού 68ου Διαγωνισμού της Εurovision με τίτλο “ZARI”, στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ 1 “Eurovision σε είδον”, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσε η ίδια μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer ενώ στους στίχους μαζί της είναι οι VLOSPA, OGE και Solmeister.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι πραγματοποιήθηκαν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα και το Ηρώδειο.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισής της στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Οι δύο ημιτελικοί για τον μουσικό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου αντίστοιχα στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός. Η Ελλάδα, η οποία φέτος συμπληρώνει τα 50 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στο διαγωνισμό, θα συμμετάσχει στον Β’ ημιτελικό, ενώ η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι “Liar”, θα διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι χώρες που προκρίνονται αμέσως στον τελικό είναι οι: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Malmö Arena με σχολιαστές για την ΕΡΤ τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη