Σαντορίνη: Με το Viking Venus το φινάλε της χρονιάς

Με το κρουαζιερόπλοιο Viking Venus, της Viking Cruises, έπεσε σήμερα (19/12) η αυλαία της φετινής σεζόν κρουαζιέρας για τη Σαντορίνη. Μιας σεζόν που κινήθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται να ξεπεράσει την περσινή χρονιά ρεκόρ, καθώς οι προγραμματισμένες αφίξεις κάθε μήνα από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο ξεπερνούσαν τις 100.

Το Viking Venus δεν ήταν ιδιαίτερα τακτικό φέτος στη Σαντορίνη. Η σημερινή ήταν μόλις η τρίτη προσέγγισή του, όλες από τον Νοέμβριο και μετά. Το πλοίο κατέπλευσε στον όρμο των Φηρών νωρίς σήμερα το πρωί και αναχώρησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Η Σαντορίνη ήταν ο πέμπτος σταθμός της 10ήμερης κρουαζιέρας που ξεκίνησε στις 12/12 από τον Πειραιά προς Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κουσάντασι, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά, Ναύπλιο, για να καταλήξει και πάλι στον Πειραιά στις 22/12.

Μέχρι το τέλος του έτους το πλοίο θα ταξιδεύει στη Μεσόγειο και με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει προς τη βόρεια Ευρώπη όπου θα παραμείνει μέχρι το φθινόπωρο. Τότε θα κάνει πάλι ένα πέρασμα από τη Μεσόγειο, κατευθυνόμενο προς τον Ινδικό Ωκεανό μέχρι να φτάσει στο τέλος του 2024 στην Αυστραλία. Για το 2024 δεν προβλέπονται προσεγγίσεις του πλοίου στη Σαντορίνη.

Για τη Σαντορίνη πάντως, η επόμενη σεζόν κρουαζιέρας αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου. Με τη νέα χρονιά, το ημερολόγιο αφίξεων του Atlantea θα ενημερώνεται σταδιακά με τις προγραμματισμένες αφίξεις.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη