Ryanair: Μεγαλύτερο από ποτέ το θερινό πρόγραμμα για Ελλάδα

Μεγαλύτερο από ποτέ είναι το ελληνικό καλοκαιρινό πτητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες η Ryanair. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 νέες βάσεις, περισσότερες από 550 εβδομαδιαίες πτήσεις και 218 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 74 είναι νέα προς μια σειρά διεθνών και εσωτερικών προορισμών που θα ενισχύσουν την εναέρια κυκλοφορία και τον τουρισμό, καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται και η Ευρώπη ανοίγει ξανά εγκαίρως για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το πρόγραμμα Greek Summer ’21 της Ryanair περιλαμβάνει:

  • τρεις νέες βάσεις, σε Ρόδο, Κέρκυρα και Χανιά
  • 14 αεροδρόμια
  • συνολικά 218 διαδρομές
  • 74 νέες διαδρομές (δείτε εδώ)
  • πάνω από 550 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • συνδέσεις από/προς 19 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία και το Ισραήλ.

Σε ό,τι αφορά τη Σαντορίνη, προβλέπονται συνδέσεις με την Αθήνα και την Κέρκυρα*, την Βιέννη (Αυστρία), τις Βρυξέλλες-Σαρλερουά* (Βέλγιο), το Λονδίνο-Στάνστεντ* (Ηνωμένο Βασίλειο), το Δουβλίνο (Ιρλανδία), το Τελ Αβίβ* (Ισραήλ), το Μιλάνο-Μαλπένσα* και Μιλάνο-Μπέργκαμο (Ιταλία), τη Μπολόνια* (Ιταλία), την Κρακοβία* (Πολωνία) και το Γκντανσκ* (Πολωνία).

* νέες συνδέσεις

Για κρατήσεις που θα γίνουν έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 17/4 μέσω του ryanair.com, για ταξίδια ως το τέλος Οκτωβρίου, υπάρχουν προσφορές εισιτηρίων από 19,99 ευρώ, ενώ υπάρχει ευελιξία για αλλαγή ημερομηνιών των κρατήσεων έως δύο φορές, με μηδενική χρέωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη