Μελισσοκομικό πρόγραμμα 2019 και δηλώσεις κυψελών διαχείμασης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει για τα παρακάτω:

  • Οι μελισσοκόμοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τις έτοιμες για διαχείμαση κυψέλες τους με αίτηση-δήλωση για το τρέχον έτος το αργότερο μέχρι 21 Ιανουαρίου 2019. Η καταγραφή των έτοιμων για διαχείμαση κυψελών αφορά όλους τους μελισσοκόμους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
  • Όσον αφορά τις δράσεις 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)” και 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση-δήλωση στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δωδεκανήσου απευθείας, ή μέσω των Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων της περιοχής τους, επίσης μέχρι 21 Ιανουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου στη Ρόδο τηλ. 2241364915, στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων στη Σύρο τηλ. 2281098833, καθώς και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here