Μελωδίες από Γιασεμί την Παρασκευή στο SAF

Οι μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης συνεχίζονται την Παρασκευή 24 Αυγούστου με το κουαρτέτο Γιασεμί.

Το Γιασεμί είναι ένα φωνητικό κουαρτέτο που πειραματίζεται με τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής και τις τεχνικές της πολυφωνίας. Τραγουδιστές και οργανοπαίκτες ταυτόχρονα, μεταφέρουν την εμπειρία τους από τις τεχνικές των παραδοσιακών οργάνων που παίζουν, στη φωνή. Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από παραδοσιακές μελωδίες επεξεργασμένες για φωνητικό σύνολο, αλλά και νέα κομμάτια που ακολουθούν την τροπικότητα της Ανατολικής μουσικής. Συνδυάζοντας παραδοσιακές μελωδίες με σύγχρονη αρμονία, το Γιασεμί εστιάζει στις φωνητικές παραδόσεις της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου, εξερευνώντας τον πολλαπλό ρόλο της φωνής σε μία πλούσια μουσική παράδοση.

Το Γιασεμί αποτελούν οι: Ειρήνη Δερέμπεη, Μαρία Μελαχροινού, Μάρθα Μαυροειδή, Τάσος Πούλιος

Παρασκευή 24/8 | Ώρα έναρξης: 21:30 | Είσοδος: 15 ευρώ και 12 ευρώ (μειωμένο)
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: Τρίτη-Κυριακή 10:00-19:00


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του Atlantea στο Facebook για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση της Παρασκευής 24 Αυγούστου. Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη